martin 2.jpg

“Ze doen net iets meer dan wat er verwacht wordt.”

Martin Elizen, International Business Support bij LeasePlan Nederland N.V.

Vertel eens iets over je huidige baan.

Momenteel werk ik als Internationaal Business Support bij LeasePlan. Ik ondersteun bij het afsluiten van internationale contracten. Het gaat dan om contracten van internationale organisaties waarvan hun wagenpark over verschillende landen is verspreid. Voor de klanten is dan alles gecentraliseerd. Voor mij betekent dat veel coördineren. Ik ben dan bezig met informatie uitzoeken bij collega’s. In elk land is de wet en regelgeving weer anders. Nadat er een contract is afgesloten moet er nog veel gedaan worden. Het duurt even voordat er echt auto’s geleased worden. Vandaag zat ik bijvoorbeeld bij een internationale call via de telefoon.

Tot nu toe vind ik de omgang met collega’s het leukst. Het is een erg leuk team. We gaan met zijn alle voor één doel. Ook valt mij op dat het een goed samengesteld team is. Qua ervaring, maar ook qua interesses.  

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik heb gesolliciteerd bij ImpressiveGreenApple voor de functie. Een aantal jaar geleden heb ik al eens contact gehad, maar toen konden we niets voor elkaar betekenen. Via de nieuwsbrief zag ik deze functie voorbij komen. Het sollicitatieproces heb ik positief ervaren. Ik heb contact gehad met Firazia van Oort en zij luisterde erg goed naar mij. Ook werden de afspraken opgevolgd. Dat is erg fijn. Het is belangrijk om eerlijk te zijn in het gesprek.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik zie mijzelf doorgroeien. Ik heb nog geen concreet einddoel waar ik heen wil, maar ik zie zeker een aantal stappen. Dat is ook een van de redenen waarom ik voor LeasePlan heb gekozen. Het is een grote organisatie dat investeert in hun medewerkers. In de stappen die mijn collega’s maken zie ik de kansen die mogelijk zijn.  

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Zoals hierboven benoemd is mijn ervaring met ImpressiveGreenApple positief. Het zit hem in de kleine dingen. Er werd bijvoorbeeld een taart bezorgt op mijn eerste werkdag, daar was ik erg door verrast. Ze doen net iets meer dan wat er verwacht wordt.

De begeleiding tijdens het sollicitatieproces daar heb ik zeker wat aan gehad. De gesprekken met Firazia waren heel open. Samen hebben we er voor gezorgd dat ik zo goed mogelijk voorbereid was.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou jullie zeker aanraden, dat heb ik zelfs al gedaan!

Lees ook het verhaal van Joshua Deur en Brian Jioet.