Stefanie 2.jpg

Stefanie de Goey 

Consultant 

Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83
E-mail: degoey@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Bazarstraat 41
2518 AH Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

In gesprek komen met de juiste kandidaat en hem/haar te binden aan de juiste functie bij het juiste bedrijf. Daarnaast ook het uitbreiden van het kandidatenbestand en de opdrachtgevers van ImpressiveGreenApple. 

Wat is daarbij het belangrijkste?

Om uiteindelijk altijd de beste match te creëren voor de kandidaat en de organisatie. Hierbij is het belangrijk om de kandidaat te binden aan ons als organisatie. Anderzijds is het ook belangrijk om goede kennis en het juiste gevoel te hebben van de organisatie waarvoor je op zoek bent naar de juiste match. Zodra je goed op de hoogte bent van bedrijfscultuur en de functie bij de organisatie, dan is de kans groter om de juiste match sneller te vinden.

Wat is jouw talent?

Proactief zijn en net altijd dat ene stapje verder denken. Doordat ik goed kan luisteren en probeer door te vragen (bij zowel kandidaat als opdrachtgever) kan ik goed achterhalen wat de beweegredenen zijn en de wensen. Daarnaast leg ik makkelijk contact met mensen.

Hoe ben je hier gekomen?

Via Linkedin ben ik benaderd voor de functie als Consultant bij ImpressiveGreenApple. Voordat ik hier aan de slag ben gegaan, werkte ik bij een andere werkgever in de uitzendbranche. Hierbij miste ik de diepgang en het intensieve contact met kandidaten en opdrachtgevers. Toen ik mij ging verdiepen in IGA als bedrijf en in de functie, was ik meteen enthousiast.

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

De informele sfeer tussen collega’s die hier hangt en de gedrevenheid om samen de organisatiedoelen te bereiken, sprak mij meteen aan. Je merkt echt dat hier hard gewerkt wordt om het verschil te maken voor de kandidaten en klanten.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Een reis om de wereld maken en alle wereldwonderen zien. Ook zou ik in Spanje wonen bij mijn familie en daar aan het strand een b&b willen runnen met de lekkerste zelfgemaakte ontbijtjes.