Lisa-b.jpg

Lisa Krapels

Consultant 

Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83
E-mail: krapels@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Bazarstraat 41
2518 AH Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

Het doel van mijn werk is het matchen van mensen. Dit kun je in de breedste zin interpreteren, zoals kandidaten en opdrachtgevers maar ook IGA met opdrachtgevers en netwerken in het algemeen. Het uiteindelijke doel van mijn rol als consultant is een kandidaat de perfecte baan aan kunnen bieden en zo de opdrachtgever een leuke nieuwe collega.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Het belangrijkste aan de juiste match maken is het goed luisteren naar waar een kandidaat of opdrachtgever naar op zoek is. Naast de werkzaamheden, regio en branche zijn er altijd nog overige interessante zaken te ontdekken. Luisteren, aanvoelen en de klik is daarbij het belangrijkst.

Wat is jouw talent?

Mijn talent is denk ik het aanvoelen van situaties en mijn mensenkennis. Ik probeer altijd de persoonlijke klik te maken en iemand zich op zijn gemak te laten voelen. Het helpt hierbij enorm om een vlotte babbel te hebben en goed te luisteren.

Hoe ben je hier gekomen?

Voorheen heb ik 3 jaar in de uitzendbranche gewerkt bij een andere organisatie. Hierbij miste ik vaak het persoonlijke aspect met de kandidaten en de diepgang. Na een kop koffie en goed gesprek met inmiddels mijn nieuwe collega’s heb ik dat gevonden in mijn baan als consultant bij IGA.

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

De bekende ‘’klik’’ met collega’s, kandidaten en opdrachtgevers. Daarnaast de professionaliteit en werkwijze waarbij focus essentieel is.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Dat zouden verschillende dingen zijn, ik hou van afwisseling en uitdagingen.  Ik zou graag een eigen onderneming willen hebben waarin ik de mogelijkheid heb om veel naar het buitenland te reizen. Een ander scenario zou kunnen zijn dat ik een eigen onderneming heb in Madrid en daar ook woon.