Trainingen voor studenten

Je bent net afgestudeerd en wilt heel graag aan de slag. Niet makkelijk om dé baan te vinden die het best bij je klikt. Allereerst is het natuurlijk van belang dat je goed weet wie je bent, wat je motiveert en wat je ambities zijn. Maar dat is niet alles. Jij selecteert en dat doen werkgevers ook. Bedrijven zijn selectief en willen zich ervan overtuigen dat jij de meest geschikte kandidaat bent.

Het is daarom van belang dat je jezelf goed presenteert. Een zorgvuldig geschreven brief en een overzichtelijk cv zorgen dat je aan tafel komt. De volgende stap is het sollicitatiegesprek en vaak volgt er ook nog een bezoek aan een assessmentcenter in de afrondende fase.

Voor jou is het van belang te weten hoe het sollicitatieproces in elkaar zit. Waarom worden bepaalde vragen gesteld, welke methoden hanteren recruiters om achter jouw competenties en motivatie te komen?

Van sollicitatiebrief, interviews, effectieve communicatie, selectiemethodieken en het bezoek aan een assessmentcenter tot aan de salarisonderhandeling. Al deze aspecten worden je aangeboden in onderstaande trainingen. Na deze intensieve trainingen beschik je over een groot aantal waardevolle en direct toepasbare vaardigheden. Op naar jouw baan!