Foto Rosita 1.jpg

"Ik kan dus wel zeggen dat er een goede match is gemaakt."

Rosita Keuzenkamp, Verkoper Juwelen bij Steltman

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik werk als Verkoper Juwelen bij Steltman Juwelier. Mijn taken zijn heel uitgebreid. Zo ontvang ik klanten, vraag waar zij voor komen en breng hun naar een plaats. Ik probeer hen dan verder te helpen, als dat niet lukt dan vraag ik er een collega bij. Ook neem ik producten aan die gerepareerd moeten worden en zorg ik dat ze op de juiste plek komen te liggen. Daarnaast bekijk en sorteer ik ook stenen. Het zijn dus aardig wat taken.

Het helpen van klanten vind ik het leukst. Dat is ook de ervaring die ik mee heb genomen uit andere banen. Hoe meer je afweet van de edelstenen en dergelijken, hoe meer je kunt helpen. Gister heb ik toevallig mijn eerste paar trouwringen verkocht. Daar was ik erg blij mee. Het is een voor mij onbekend en gedetailleerd product, dus ik probeer zo veel mogelijk te leren. De branche is heel anders dan ik gewend ben. 

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben door Sophie Blok benaderd, omdat mijn CV op een vacaturebank stond. Na een telefonisch gesprek ben ik uitgenodigd voor een gesprek en zo ben ik hier beland. 

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Op dit moment heb ik het reuze naar mijn zin. Een opleiding voor het werk dat ik nu doe, duurt normaal vier jaar. Ik begin hier eigenlijk zonder kennis van het product. Het duurt nog wel even voordat ik alles onder de knie heb, maar dat komt vast goed. Ik heb lieve collega’s om mij heen en ze zijn ook erg geduldig. Ik kan dus wel zeggen dat er een goede match is gemaakt.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is erg goed. De hele procedure was heel duidelijk. Het is makkelijker om vragen te stellen over de functie, omdat er een onafhankelijke tussenpersoon tussen zit. Rechtstreeks is dat wat lastiger. Dat vind ik een goed concept. Beide kanten hebben de mogelijkheid om hun eisen en verwachtingen te geven.

De hele persoonlijke benadering is mij het meest bijgebleven. Sophie is een aardige vrouw en zij stelde mij goed op mijn gemak.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

De bereikbaarheid van ImpressiveGreenApple is erg goed. Ze zijn absoluut niet opdringerig, maar juist heel informatief. Ik zou ImpressiveGreenApple zeker aan iedereen aanraden.