Bedrijfsfoto 3 (zwart-wit).jpg

“Er wordt goed gekeken naar de sterke punten van de kandidaat en deze worden goed verwoord richting de opdrachtgever.”

Mireille Ploegmakers, Business Analist bij DSW.

Vertel eens iets over je huidige baan.

Op dit moment ben ik aan het werk als Business Analist bij DSW. Samen met het scrumteam ben ik dagelijks bezig om de administratieve en klantprocessen te verbeteren. Het is o.a. mijn taak om verbeterpunten te onderzoeken, te analyseren en te signaleren en daaropvolgend worden er verbetervoorstellen opgesteld voor de betreffende applicatie(s). Dit doe ik door te overleggen met de teamleiders van de verschillende afdelingen. Daarna maak ik een verbetervoorstel en deel dit op in kleinere stukken, zodat het gebouwd/onderhouden kan worden.

Het leukste aan de functie vind ik dat ik mag meebeslissen en dat mijn inbreng er ook toe doet. Er wordt echt naar geluisterd en dat vind ik erg leuk.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Leanne de Wilde heeft mij benaderd voor een functie bij DSW. In eerste instantie ging het om een andere vacature. DSW gaf na het lezen van mijn profiel aan dat er ook nog een andere vacature bij hen openstond waar ik misschien nog wel beter op zou passen. Daar ben ik ook uiteindelijk voor aangenomen.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ik ben nog niet lang aan het werk bij DSW, daarom wil ik vooral eerst doorgroeien in deze functie. Mijn interesse ligt in de gezondheidszorg en daar wil ik graag verder mee. Waar of in welke functie dit wordt, staat voor mij nog helemaal open. Het is een erg breed vakgebied, dus ik kan nog alle kanten op.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is goed. Er wordt goed gekeken naar de sterke punten van de kandidaat en deze worden goed verwoord richting de opdrachtgever. ImpressiveGreenApple blijft ook goed informeren. Zo ben ik na een aantal maanden nog gebeld om te kijken hoe het gaat.

Ook de taart die ik kreeg in mijn eerste week was erg leuk. Het was een goede binnenkomer.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

De samenwerking met ImpressiveGreenApple is erg prettig en het informeren ook. Ik heb zelfs al mensen over jullie getipt.

Meer verhalen lezen? Bekijk ze hier