Foto 2 poging 2.png

“Het enthousiasme van de Recruiter is mij het meest bijgebleven.”

Brian Jioet, Accountmanager Binnendienst bij Sdu Uitgevers. 

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik werk nu als Accountmanager Binnendienst bij Sdu Uitgevers. Onze klanten zijn veelal juristen en organisaties in de advocatuur. Deze benader ik voor producten zoals studiemiddagen, studiereizen naar het buitenland en tijdschriften. Eigenlijk alle platforms die zij nodig hebben om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de markt.  
De combinatie van leuke collega’s en de echte sales is erg leuk. Ik benaderde de klanten in het begin veel telefonisch, maar nu ga ik ook naar beurzen om de klanten daar te bezoeken. SDU geeft je veel vrijheid, dus als je initiatief toont kun je al veel zelf doen.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben benaderd via ImpressiveGreenApple door Marjolein de Zwart voor de functie. Het is wel wennen om benaderd te worden. Het is een stuk gemak en veel werk wordt uit handen genomen. Ondanks dat het mij goed bevallen is zou ik de volgende keer toch weer zelf solliciteren.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

In de toekomst zou ik graag doorgroeien naar een buitendienstfunctie en dan het liefst bij Sdu Uitgevers. Als dat niet mogelijk is, dan bij een andere organisatie.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is goed. Je wordt goed geholpen en de procedure is duidelijk. Het nadeel is natuurlijk dat het contract op basis van uitzenden is, waardoor er allemaal extra regels zijn. Daar kan ImpressiveGreenApple echter niets aan doen.

Het enthousiasme van de Recruiter is mij het meest bijgebleven. Je wordt goed voorbereid op het sollicitatiegesprek en dergelijken. De vragen worden ook goed en snel beantwoord. Caroline Dekeling van de uitzendadministratie is ook erg behulpzaam en prettig in de omgang.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou ImpressiveGreenApple zeker aanraden bij collega’s. Het is een professionele organisatie dat niet alleen naar het CV kijkt, maar ook naar de mens erachter. Ook de nazorg is goed. Toen ik net begonnen was kreeg ik een taart om uit te delen op werk. Het zit hem in de kleine dingen. 

Meer ervaringen lezen? Bekijk ze hier