Roy Vissers 2.png

“Van ImpressiveGreenApple heb ik veel ondersteuning gekregen. Voor elke ronde kreeg ik tips en kon ik vragen stellen."

Roy Vissers, Young Professional Innovatie & Business Development bij DSM

Vertel eens iets over je huidige baan.

Ik ben onderdeel van het Innovation Talentpoule via ORMIT bij DSM. Het is een tweejarig traject waar ik met nog 7 anderen in zit. In die twee jaar werk je op verschillende afdelingen binnen DSM. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je doorstroomt binnen de organisatie. Ik ben nu eigenlijk een uitzondering, want ik ben een collega aan het vervangen. Ik werk nu als Global Marketing en Sales Coördinator voor DSM Dyneema. Dat is erg leuk, maar ook heel druk. Er komt van alles op je af. Op een dag spreek ik bijvoorbeeld met 3 collega’s uit verschillende werelddelen. Het is echt een enorme uitdaging. Op mijn tweede dag had ik bijvoorbeeld al 100 e-mails.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben benaderd door ImpressiveGreenApple om te solliciteren op de Innovation Talent Poule vacature van Ormit.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

In dit traject wil ik zo veel mogelijk leren en mijzelf zo veel mogelijk persoonlijk ontwikkelen. Daarnaast wil ik ook graag business doen op het gebied van duurzaamheid en People, Planet en Profit. Ik hoop hier ook aan mee te kunnen werken. DSM is daar een erg goed bedrijf voor.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is top! Solliciteren is voor veel mensen een drempel waarbij er van alles op je af komt. Je moet uit je comfortzone stappen. ImpressiveGreenApple heeft mij over deze drempel geholpen en heeft mij goed ondersteund. Het traject om in de Innovation Talent Poule te komen was pittig en er waren veel rondes. Van ImpressiveGreenApple heb ik veel ondersteuning gekregen. Voor elke ronde kreeg ik tips en kon ik vragen stellen. Daar heb ik veel aan gehad.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou ImpressiveGreenApple aanraden. Mocht ik ooit weer op zoek zijn naar een vervolgstap dan klop ik zeker weer aan.

Lees ook de andere testimonials.