Vacature Junior Product Manager

Kennen de vier p’s geen geheimen voor jou? Schat jij makkelijk kansen en risico’s in en speel je hier slim op in? Ben je ambitieus, heb je een frisse blik en maak jij graag een vliegende carrièrestart? ImpressiveGreenApple zoekt kandidaten voor de vacature junior product manager.

Creatieve denker en doener die weet wat er speelt

Door je analytische vermogen weet jij precies wat er speelt in de (online) markt. Je bent een creatieve denker en doener die oplossingsgericht werkt. Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat jouw acties naadloos aansluiten op de actuele ontwikkelingen in de markt. Voor de vacature junior product manager is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en communicatief zeer sterk bent.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een vacature junior product manager hebben die bij jou en jouw ambitie past. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.