Vacature Junior Category Manager

Ben jij die strategische teamspeler met een grote commerciële drive? Heb jij een frisse blik op marketing en wil je een vliegende carrièrestart maken? ImpressiveGreenApple zoekt gedreven kandidaten met een flinke dosis ambitie voor de vacature junior category manager.

Slimme strateeg

In samenwerking met de belangrijkste stakeholders ontwikkel jij de category strategie. Op basis van kansen en risico’s zorg je ervoor dat met jouw strategie de supply chain wordt verbeterd en de risico’s worden verlaagd. Concurrentievoordeel en kostenbesparing staan hierbij voorop. Voor de vacature junior category manager is het daarnaast van belang dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en goed kunt samenwerken.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een vacature junior category manager hebben die bij jou en jouw ambitie past. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.