Vacature Junior Online Marketeer

Kent de wereld van online marketing geen geheimen voor jou? Heb je een frisse blik op marketing en maak jij graag een vliegende carrièrestart? Voor onze junior online marketeer vacature is ImpressiveGreenApple op zoek naar een gedreven en ambitieuze junior marketeer.

Overtuigende marketeer die gaat voor winnen

Jij bent een planmatige, kritische en overtuigende persoonlijkheid. Door je analytische vermogen en doortastende houding weet je precies welke risico’s en kansen er zijn in de markt. Je geeft advies over de rol die online marketing zou moetens spelen en op basis daarvan ontwikkel jij de perfect passende marketingmix. Wij dagen ambitieuze kandidaten met een absolute winnaarsmentaliteit uit om te reageren op onze junior online marketeer vacature.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een junior online marketeer vacature hebben die bij jou en jouw ambitie past. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.