Vacature Junior Trade Marketeer

Zorg jij voor een optimale afzet van je product en weet jij zo meerwaarde te creëren? Heb je een frisse kijk op marketing, ben je gedreven en beschik je over een fikse dosis ambitie? Voor de junior trade marketeer vacature zijn we op zoek naar een planmatige kandidaat met een passende opleidingsachtergrond.

Overtuigend en analytisch

Als junior trade marketeer ben jij een planmatige, kritische en overtuigende persoonlijkheid. Door je analytische vermogen en doortastende houding weet je precies welke risico’s en kansen er zijn in de markt. Op basis daarvan ontwikkel jij de perfect passende marketingmix. Voor de junior trade marketeer vacature zijn we op zoek naar kandidaten met een absolute winnaarsmentaliteit die willen groeien.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een junior trade marketeer vacature hebben die bij jou en jouw ambitie past. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.