Vacature Junior Marketing

Voel jij feilloos aan wat er speelt in de markt, weet jij waar de klant behoefte aan heeft en zoek je altijd naar nieuwe manieren om in die behoefte te voorzien? Voor onze junior marketing jobs zijn we op zoek naar gedreven, planmatige en ambitieuze kandidaten met een relevante opleidingsachtergrond.

Fris, vernieuwend en creatief

Als junior marketeer onderscheid jij je door je frisse, vernieuwende en creatieve blik. Je zoekt continu naar manieren om de organisatie op de kaart te zetten en op te laten vallen door de juiste inzet van je marketingmix. Voor onze junior marketing jobs zijn we op zoek naar kandidaten met een absolute winnaarsmentaliteit die continu op zoek zijn naar ontwikkeling en verbetering.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we junior marketing jobs hebben die bij jou en jouw ambitie passen. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.