Waarom zou ik solliciteren via een bureau?

Onze opdrachtgevers kiezen er bewust voor de selectie via ImpressiveGreenApple te laten verlopen omdat wij de markt van afstudeerders goed kennen en jong talent scherp weten te beoordelen op ambitie en potentie. Voor jou betekent dat dat wanneer wij vertrouwen hebben in je kandidatuur, je de eerste ronde bij je toekomstig werkgever al door bent.

Je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven, je zit direct aan tafel bij de juiste persoon en wij begeleiden je één op één door de procedure heen.

De voordelen op een rij:

  • Je hoeft geen sollicitatiebrief te schrijven
  • Slagingskans van door ons geselecteerde kandidaten is meer dan 2 maal zo hoog
  • We geven je een eerlijk advies of je kans maakt door de sollicitaties heen te komen
  • We bieden je zo mogelijk meerdere opties aan
  • We helpen je bij het opstellen van een stevig cv
  • De eerste selectieronde ben je al door als wij vertrouwen hebben in je kandidatuur
  • Je wordt in alle selectierondes door ons begeleid als je daar behoefte aan hebt
  • Je kan een assessment oefenen

Hoe kan ik me inschrijven?

Als je niet solliciteert op een concrete vacature kun je altijd je cv uploaden. Wij nemen dan contact met jou op voor het vervolg. Dat zal in eerste instantie een telefonisch contact zijn. Als we ons er allebei goed bij voelen kom je op gesprek en duiken we diep in jouw cv, bespreken jouw wensen en kansen en bekijken we wat we concreet voor jou kunnen betekenen. Het is heel goed mogelijk dat we direct al een geschikte vacature voor jou hebben. Wat ook kan is dat we je toevoegen aan onze kandidatenpool en dat we je berichten zodra een geschikte functie beschikbaar komt.

Wat vinden jullie belangrijk in een kandidaat?

We zijn op zoek naar kandidaten die iets concreets te bieden hebben en het beste uit zichzelf naar boven willen halen. Dat hoeft niet alleen uit je werkervaring te blijken. Het kan ook zijn dat je mooie dingen hebt gedaan naast je werk of studie. Verder vinden we het belangrijk dat je kritisch bent – ook op jezelf - en dat je graag een bijdrage wilt leveren aan het succes van een organisatie. Dat klinkt makkelijker dan het is. Het vergt niet alleen inzet en inhoud, maar ook inzicht in je eigen kunnen en in wat je nog moet leren.

Als wij in jou geloven helpen we je hier graag mee, en gaan wij vervolgens samen met jou op zoek naar de ideale vacature.

Wat voor soort vacatures hebben jullie?

We hebben vacatures in de techniek, ICT, dienstverlening, finance voor starters, Young Professionals en professionals in Office Support.

Kijk hier voor al onze vacatures.

Benieuwd naar onze meeste recente matches? Kijk hier.