Grote foto Yvonne Bosman.jpg

“Je wordt echt als volwaardig persoon beschouwd.”

Yvonne Bosman, Secretary bij FMO

Vertel eens iets over je huidige baan.

Als Secretaresse bij FMO doe ik alle reguliere secretariaatstaken. Ik heb het erg naar mijn zin en het werk geeft mij een enorme boost. De interactie met collega’s vind ik het leukst. Ook krijg ik energie van het ontzorgen van mijn collega’s, zodat zij weer verder kunnen met hun werkzaamheden.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik was al eens langs geweest voor een gesprek bij ImpressiveGreenApple voor een andere vacature. Nog voordat ik deze vacature had gezien, werd ik gebeld door Marjolein de Zwart. Er kon snel geschakeld worden.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Ergens een vaste plek vinden zou ik heel prettig vinden. Ik heb geen ambitie meer om nog een hele nieuwe loopbaan te starten

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Het enthousiasme van de recruiters is mij het meest bijgebleven. Op mijn eerste werkdag werd er een appelkruimelvlaai bezorgd. Deze heb ik met verbazing begroet. Dertig jaar geleden was het heel normaal geweest, maar nu verwacht je dat niet van een recruitmentbureau. Dat vind ik erg sterk.

Je wordt echt als volwaardig persoon beschouwd. Het was mijn eerste sollicitatiegesprek na 26 jaar, dus ik was best zenuwachtig. Tijdens het gesprek was er geen spanning en ik was ook niet zenuwachtig meer. Door de oprechte interesse en de gezelligheid tijdens het gesprek was ik erg op mijn gemak. Zo leer je iemand zoals ik goed kennen en kun je mij ook goed inschatten.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Mocht ik weer op zoek zijn naar een nieuwe baan, laat ik het ImpressiveGreenApple zeker weer weten.

Lees ook de andere testimonials.