Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst

Heb jij een commerciële drive en ervaring in de binnendienst? ImpressiveGreepApple brengt dan graag de vacature commercieel medewerker binnendienst bij je onder de aandacht. Zowel in de regio Den Haag als ver daarbuiten bieden we een uitgebreid aanbod commerciële vacatures aan.

Proactief en commercieel

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij de contactpersoon van de klant. Jouw uitstekende commercieel-communicatieve vaardigheden zorgen er mede voor dat de relatie met de klant optimaal is. Naast het klantcontact ben jij verantwoordelijk voor het traceren, verwerken en begeleiden van orders. Hiervoor is nauwkeurigheid vereist. Je bent proactief en krijgt energie van de afwisseling tussen klantcontact enerzijds en administratieve taken anderzijds.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een geschikte vacature commercieel medewerker binnendienst hebben, in de regio Den Haag of daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.