Vacature Technische Natuurkunde

Ben jij analytisch, inventief en creatief? Heb je een technische achtergrond en technische natuurkunde gestudeerd? ImpressiveGreenApple heeft regelmatig op verschillende functieniveaus de vacature technische natuurkunde beschikbaar. In de omgeving van Den Haag, maar ook ver daarbuiten.

Zelfstandig en inventief

Jij hebt technische natuurkunde gestudeerd en bent op zoek naar een startersfunctie of je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent een kei in plannen en hebt een zelfstandige werkhouding waarbij je graag initiatief neemt. Door je creativiteit bedenk je inventieve ideeën en oplossingen. De vacature technische natuurkunde is beschikbaar op verschillende functieniveaus, afhankelijk van je opleiding en werkervaring.   

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een geschikte vacature technische natuurkunde hebben in de regio Den Haag of daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.