Vacature Junior Recruiter

Beschik jij over een uitgebreid netwerk, heb je oog voor talent en kun je goed met mensen omgaan? Ben je ambitieus en zie je het als een uitdaging om de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat te maken? ImpressiveGreenApple heeft regelmatig een vacature junior recruiter beschikbaar: voor een vliegende start van jouw carrière.

De kandidaat op de juiste plek

Jij zorgt ervoor dat openstaande vacatures ingevuld worden met de juiste mensen. Door je uitstekende communicatieve vaardigheden doorgrond je makkelijk de vraag vanuit de organisatie. Dit helpt je om de perfecte kandidaat te matchen. Voor de vacature junior recruiter zoekt ImpressiveGreenApple kandidaten die communicatief zeer sterk zijn en makkelijk kunnen schakelen.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of wij een passende vacature junior recruiter hebben in de regio Den Haag of daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.