Vacature Junior HR Adviseur

Ben jij dé specialist op het gebied van personeelsvraagstukken en ambieer jij een junior adviseursfunctie? Schakel je moeiteloos tussen verschillende rollen? ImpressiveGreenApple heeft regelmatig de vacature junior HR adviseur beschikbaar, in Den Haag, maar ook ver daarbuiten.

Veelzijdige en communicatieve adviseur

Je geeft advies over allerlei personeelsthema’s binnen de organisatie en hebt te maken met veel verschillende gesprekspartners. Hierbij is het belangrijk dat je op de juiste manier met vertrouwelijke informatie omgaat en met je adviezen bijdraagt aan het beantwoorden van de HR vragen die er in de organisatie liggen. ImpressiveGreenApple zoekt voor de vacature junior HR adviseur een veelzijdige persoonlijkheid die bovendien zeer communicatief is.

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of wij een passende vacature junior HR adviseur hebben in de regio Den Haag of daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.