Vacature Junior Projectleider

Ben jij die gedreven en ambitieuze junior projectleider die vol met energie en enthousiasme zit? Leid jij op een inspirerende manier een team en ga jij altijd voor het beste resultaat? ImpressiveGreenApple heeft regelmatig de vacature junior projectleider beschikbaar. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten.

Gedreven teamspeler met realiteitszin

Je bent gedreven in je vak en motiveert en inspireert jouw team. Je houdt altijd het overzicht en verliest nooit de realiteit uit het oog. Daarmee zorg je dat jouw project wordt gerealiseerd binnen de gestelde tijd, budget en overige randvoorwaarden. Door je uitstekende communicatieve vaardigheden is het prettig om met je samen te werken en krijg je de dingen gedaan

Op zoek naar een klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we een vacature junior projectleider hebben die past bij jou en jouw ambities. In Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.