Danielle 2.jpg

“Door de snelheid, de gemeende interesse en het enthousiasme is het echt een verademing om via ImpressiveGreenApple te werken.”

Daniëlle Ligtelijn, Juridisch Administratief Assistent  

Vertel eens iets over je huidige baan.

Op dit moment werk ik bij NLO als Administratief Assistent voor de Juridische afdeling. Op de afdeling heb je Gemachtigden, Praktijkmedewerkers en de Juridische Administratie. Op dit moment ben ik vooral bezig met het wegwerken van de achterstand. Maar elke dag leer ik wel iets nieuws en krijg daardoor steeds meer eigen taken en verantwoordelijkheden. Ook betekent dat meer afwisseling in het werk en dat is precies wat ik wil. De collega’s zijn heel behulpzaam en aardig. In de pauze gaan we altijd lekker naar buiten om bijvoorbeeld een broodje te halen. Ik ben echt leuk opgenomen in het team.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Ik ben door ImpressiveGreenApple benaderd voor de functie en binnen een week kon ik aan de slag bij NLO. Het ging dus super snel! Dat vind ik zelf altijd erg prettig.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naar toe?

Het liefst ben ik bezig met ondersteunend werk zoals ik dat nu bij NLO doe. Mocht ik hier bij NLO kunnen blijven zou dat geweldig zijn.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Mijn ervaring met ImpressiveGreenApple is hartstikke goed. Het contact was erg goed. Vooral het intakegesprek vond ik erg fijn. Het ging niet alleen over mijn CV, maar ook over mij als persoon. Het enthousiasme naar mij toe is mij het meest bijgebleven. Het voelde echt gemeend. Er was ook direct een goede klik.

Door de snelheid, de gemeende interesse en het enthousiasme is het echt een verademing om via ImpressiveGreenApple te werken.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Ik zou nogmaals graag willen benadrukken hoe prettig de procedure is geweest en ik hoop nog veel langer via jullie of bij NLO te mogen werken.

Lees ook de andere testimonials.