mark 2.jpg

"Jullie luisteren goed naar een kandidaat en proberen echt de juiste baan voor de kandidaat te zoeken." 

Mark Versteegh, Accountmanager Buitendienst bij Sdu

Vertel eens iets over je huidige baan.

Sinds 1 augustus ben ik gestart als Accountmanager Buitendienst bij Sdu. Op het begin is er een inwerkperiode van ongeveer 2 maanden vanuit Sdu, zodat je alle takken van sport leert kennen. Ik ben bijvoorbeeld bij elke afdeling langs geweest om te kijken wie wat precies doet. Daarnaast leer je het team kennen. In deze periode word je klaargestoomd om naar buiten te gaan, dit door allerlei informatiebronnen die je tot je neemt. Je leert het product dieper kennen, je gaat kijken welke bedrijven je gaat benaderen.

Tijdens de inwerkperiode loop je ook met verschillende mensen mee. Ik ben bijvoorbeeld met de andere Accountmanagers op pad geweest, maar ik heb ook meegelopen met de afdeling sales support.

Ik ben op de buitendienst afdeling licentie sales begonnen. Licentie sales bestaat uit legal, tax, government, company compliance. Onder die segmenten vallen een aantal producten wat ten goede komt voor advocaten, bedrijfsjuristen, fiscalisten maar ook het bedrijfsleven. In het bedrijfsleven gaat het vaak om HSE (Health Safety & Environment), In en Uitvoer, Toxic en Inzicht in de OR, dat houdt in of bedrijven op een veilige manier te werk gaan. Alle producten zijn beschikbaar in een abonnementsvorm wat is gegoten in een online platform. Maar uiteraard hebben we ook de vertrouwde boeken en tijdschriften.  

Het leuke aan mijn werk vind ik om bij klanten op bezoek te gaan en daar het product te demonstreren. Maar ook vind ik het leuk om kennis op te doen van producten waar je totaal nog niets vanaf weet.

De omgang met collega’s is erg leuk. Het is een heel hecht team, waar iedereen voor elkaar klaar staat.

Sdu stippelt een pad voor je uit waar je de komende jaren naar toe kan gaan. Dat is zowel het pad waar Sdu heen wil, maar daarin wordt ook besproken welke rol jij daar zelf in kan spelen. Sdu is een familiebedrijf. Het bedrijf is heel open, warm, professioneel en ontwikkelend. Maar is ook bezig met duurzaamheid.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Via ImpressiveGreenApple zat ik in traject voor 2 vacatures. Uiteindelijk had ik zeker de voorkeur voor de buitendienst functie. Ik zit al 7 jaar in de sales, met verschillende binnen- en buitendienst functies.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? 

Allereerst zou ik ervaring willen opdoen als Accountmanager Buitendienst. Daarin wil ik mij zeker nog 4/5 jaar verder in ontwikkelen. Daarna is het mijn ambitie om salesmanager te worden.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Met Marjolein heb ik voornamelijk contact gehad. Het contact was goed, duidelijk en correct. Binnen 2 weken had ik een nieuwe baan!

ImpressiveGreenApple is een professioneel bedrijf. Jullie luisteren goed naar een kandidaat en proberen echt de juiste baan voor de kandidaat te zoeken.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

ImpressiveGreenApple is erg attent als een kandidaat begint bij een nieuwe baan. De taart en het kaartje werden erg gewaardeerd!

Benieuwd naar andere verhalen, lees ze hier