Vacature Juridisch Secretaresse

Heb jij ervaring als juridisch secretaresse? Ben je een communicatieve teamspeler die nauwgezet werkt? Bij ImpressiveGreenApple heb je geregeld keuze uit vacatures voor juridisch opgeleide secretaresses. Bij verschillende kantoren, in Den Haag maar ook ver daarbuiten.

Corresponderen en organiseren

Een juridisch secretaresse is allereerst een correspondentie tijger; met cliënten, wederpartijen en diverse instanties. Je stelt brieven op voor partners, maakt verslagen en werkt processtukken uit. Uiteraard ben je tot in de puntjes georganiseerd. Afhankelijk van de vacature voor juridisch secretaresse waarop je solliciteert kan ook het organiseren van dienstreizen tot je takenpakket behoren.

Op zoek naar de klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we juridisch secretaresse vacatures hebben die jou aanspreken in de regio Den Haag of daarbuiten en solliciteer direct. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.