Vacature Secretaresse

Ben jij een spin-in-het web, een koelbloedige regelaar die alles voor elkaar krijgt? Houd jij orde te midden van hectiek en zet jij graag de puntjes op de i? Bij ImpressiveGreenApple heb je volop keuze uit secretaresse vacatures. In verschillende sectoren, in Den Haag maar ook ver daarbuiten, hebben wij vacatures voor een secretaresse.

Bewaken en ondersteunen

Als secretaresse zorg jij ervoor dat alles loopt zoals het de bedoeling is. Je bent steun en toeverlaat voor de managers. Je bent besluitvaardig en kampioen prioriteiten stellen. Uiteraard ben je een kei met de computer. Afhankelijk van de secretaresse vacatures waarop je reageert kunnen ook directiesecretariaat of office management tot je taken behoren.

Op zoek naar de klik

Solliciteren via ImpressiveGreenApple is solliciteren met een klik. We beloven zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers een ideale match. Kijk snel of we secretaresse vacatures hebben die jou aanspreken in de regio Den Haag of daarbuiten en solliciteer direct. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.