"ImpressiveGreenApple heeft de juiste match gevonden."

Tamara Goossens, Accountmanager Binnendienst bij Sdu

Vertel eens iets over je huidige baan

Sinds 29 april ben ik bij Sdu gestart als Accountmanager Binnendienst. Sdu is een juridische uitgeverij. Zij bieden vakkennis op maat, alles wat te maken heeft met regels en wetgeving. Ik ben werkzaam op de afdeling Legal. Dit is een apart segment binnen Sdu. De afdeling Legal houdt zich bezig met vakkennis voor advocaten en bedrijfsjuristen.

Ik hou mij bezig met het adviseren en uiteindelijk verkopen van de diensten, zoals bijvoorbeeld de online platforms, die gesegmenteerd zijn in rechtsgebieden. De platforms zijn bedoeld zodat advocaten en bedrijfsjuristen op de hoogte blijven en dit kunnen raadplegen in hun dagelijkse werk.

Daarnaast verkoop ik ook losse producten zoals online rekenprogramma’s en tijdschriften. Je start proefabonnementen op, of je geeft bijvoorbeeld een demo aan de klant. Zo hebben we steeds nieuwe campagnes en evenementen waar we op bellen. Ik zorg er dan voor dat mensen zich weer inschrijven voor de evenementen van Sdu.

Alles draait om het opvolgen van leads en het vullen van je pijplijn.

De licentieverkoop vind ik een onderdeel van mijn werk wat ik erg leuk vind en mij graag in verdiep. Van begin tot eind begeleid ik de klant en kijk ik welk product het beste past. En om uiteindelijk de klant binnen te halen.

In mijn werk ben ik een strever en prestatiegericht. Ik doe bijvoorbeeld erg mijn best om targets te halen. Ik plan mijn werkzaamheden zo in dat ik de targets kan halen.

Hoe ben je er terecht gekomen?

Op LinkedIn ben ik benaderd door Marjolein. Ik heb geen juridische achtergrond, maar ik heb wel al eerder in de sales gewerkt. Na het eerste contact met Marjolein is het heel snel gegaan. Binnen 2 tot 3 weken was alles rond.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan?

Op dit moment wil ik me vooral specialiseren in hetgeen wat ik nu doe, maar een buitendienst functie zou ik ook ambiëren.  Het face to face contact spreekt mij daarin aan, op deze manier kan je toch net de klik op een andere manier leggen dan aan de telefoon.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Het contact was superleuk. Vanaf eerste kennismakingsgesprek hadden we een match. Marjolein heeft heel snel gehandeld en dat was erg prettig. Daardoor had ik binnen een kort tijdsbestek weer een nieuwe baan. ImpressiveGreenApple heeft daar goed in begeleid.

Het opnemen van de videopitch is mij het meest bijgebleven. Het was de eerste keer dat ik mij op zo’n manier moest presteren bij een bedrijf. Maar uiteindelijk was dat ook erg leuk.

Zou je nog iets anders willen toevoegen?

Het traject van solliciteren is bij mij heel snel gegaan. ImpressiveGreenApple heeft de juiste match gevonden.

ImpressiveGreenApple had een vacature die aansloot op al mijn wensen.