jelle thijs 2.png

"Het is leuk dat Jessica af en toe nog een berichtje stuurt."

Jelle-Thijs Zoetmulder, Accountmanager Binnendienst bij Sdu

Vertel eens iets over je huidige baan

In juli ben ik gestart als Accountmanager Binnendienst bij Sdu. Ik ben geplaatst op het segment tax en fiscaal, waar ik zelf nog niet heel bekend mee was, maar daardoor leek me dat een hele leuke uitdaging. In het begin was het voornamelijk veel uitzoeken wat er vanuit Sdu beschikbaar is. Al snel vroeg ik om lead lijsten, met bijvoorbeeld oud-deelnemers en zelf een stukje zoeken naar mensen, want ik wilde eigenlijk snel aan de slag!

Mijn werkzaamheden zijn bijvoorbeeld zelf een online demo te geven aan klanten, het klantcontact behouden en het afhandelen van de factuur. Ook het verkopen van bijvoorbeeld evenementen of cursussen is een onderdeel van mijn werk. Ook probeer ik via LinkedIn net een beetje extra te doen. Zo wil ik eigenlijk één keer per dag een post op LinkedIn plaatsen. Je kan me altijd volgen op mijn LinkedIn. 

Om wat producten of diensten voorbeelden te noemen die ik aanbied: het Fiscaal en Meer platform voor de fiscalist, TaxTalks dat elke week video’s uitbrengt met een kennistoets om zo de ontwikkelingspunten te behalen die verplicht zijn als belastingadviseur, het congres Belastingzaken, de Erfenisvakdag en nog veel meer!

Mijn eerste drie maanden zijn goed bevallen. Het team past goed bij mij en andersom, wat het werk heel gezellig maakt. Zo heb ik ook het eerste kwartaal al mijn target gehaald, waar ik zelf wel trots op ben. Ze zeggen ook wel: Hard Work, Pays off. Het telefonisch contact met de klanten vind ik erg leuk. De werkzaamheden zijn erg divers en diversiteit houdt mij scherp!

Hoe ben je er terecht gekomen?

Via LinkedIn ben ik door Jessica benaderd. Destijds wilde ik nog mijn baan nog een kans geven, ook omdat ik net een verlenging had gehad. Drie maanden later heb ik alsnog contact met Jessica opgenomen voor de functie die zij had omdat ik toch merkte dat ik iets anders liever wilde hebben.

Wat zou je nog willen bereiken in je loopbaan? Waar wil je naartoe?

Ik zou nog graag willen verder groeien, bijvoorbeeld op de afdeling waar ik nu zit of in de marketing.

Ik heb de communicatieopleiding afgemaakt, waarin ik in aanraking ben gekomen met een stukje sales en ook marketing. Daardoor ben ik in mijn hobby’s daarin ook gaan kijken wat ik daarin leuk vind. Daarin ben ik bezig met stukken schrijven op een Europese site voor een wereldwijd bekend kaartspel en het creëren van content. Op die manier ben ik bezig met wat ik wil delen op social media, bijvoorbeeld LinkedIn.

Wat is je ervaring met ImpressiveGreenApple?

Het contact met Jessica ging lekker vlot, het was niet omslachtig. Tijdens het gesprek had Jessica een duidelijk verhaal en kon ik mijn verleden en mijn toekomstbeeld goed duidelijk maken.

Het is leuk dat Jessica af en toe nog een berichtje stuurt, om bijvoorbeeld te vragen hoe de eerste maand is gegaan. Dat waardeer ik. Daar kwam bijvoorbeeld dit interview uit!

Benieuwd naar andere verhalen