Irène 2.jpg

Irène Everaert
Loopbaanbegeleider & Senior Recruitment Consultant Campus Recruitment


Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83 / 06 - 15 35 20 02
E-mail: everaert@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

In de functie van recruiter de juiste mensen vinden voor de openstaande vacatures. De match maken tussen kandidaat en opdrachtgever waarbij ik de wensen en mogelijkheden van alle partijen goed in de gaten houd.

Als loopbaanbegeleider mensen begeleiden van werk naar werk en als carrière coach inzicht geven in waar iemand nu staat en wat er voor nodig is om zich verder te (kunnen) ontwikkelen. Duurzame inzetbaarheid is een term die je steeds vaker hoort en inzet op vitaliteit en geluk van de werknemer. Een belangrijk item om zowel als werkgever als werknemer bewust mee bezig te zijn.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Iemands kwaliteiten in combinatie met zijn/haar drijfveren en intrinsieke motivatie. Als dat klopt, kan je, zonder dat het je veel energie kost, het beste uit jezelf halen. 

Bij recruitment zijn daarom naast de “harde” eisen vooral de “zachtere” criteria belangrijk voor het wel of niet passen binnen een bedrijfscultuur en daarmee op langere termijn succesvol zijn.

Wat is jouw talent?

Goed kunnen luisteren naar deze zachtere criteria of drijfveren bij zowel kandidaat als opdrachtgever. Ik denk in mogelijkheden en hierdoor kom ik vaak met “out of the box” matches.

Hoe ben je hier gekomen?

Na ruim 7 jaar bij een ander bureau was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik werd benaderd door Pia, voelde de “klik” met ImpressiveGreenApple door de mensen en manier van werken, waardoor ik de stap heb durven zetten om de modebranche achter me te laten en mezelf verder te ontwikkelen.

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

Dat je met enthousiasme, kennis en ervaring, anderen kan begeleiden met de volgende stap in zijn/haar carrière.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Reizen en mijn huis verder opknappen. Het is een oud huis dus er is genoeg te doen.