Lisa 2.jpg

Lisa Lock
Recruitment Consultant Campus Recruitment


Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83 / 06 - 21 22 02 71
E-mail: lock@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Oude Middenweg 17
2491 AC Den Haag

Wat is het doel van jouw werk?

Het doel van mijn werk is om met verschillende mensen in contact te komen. Het netwerken en iemand persoonlijk kunnen helpen met de volgende stap in zijn of haar carrière geeft mij de energie die ik zoek in mijn werk.

Wat is daarbij het belangrijkste?

Tijdens een intake probeer ik erachter te komen wat een kandidaat nou echt wilt bereiken. Wat drijft iemand, wat is zijn of haar ambitie? Alleen dan kan je iemand echt goed adviseren over de mogelijkheden die wij bieden.

Wat is jouw talent?

Met mijn enthousiasme, overtuigingskracht en een luisterend oor benader ik kandidaten en ben ik op zoek naar de perfecte match tussen klant en kandidaat.

Hoe ben je hier gekomen?

In mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging had ik al goede verhalen over ImpressiveGreenApple gehoord. Daarom heb ik ze zelf een berichtje gestuurd!

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

ImpressiveGreenApple is een intiem en kleinschalig bedrijf. Ik voelde me hier gelijk al erg welkom! Daarnaast werkt iedereen erg hard om de beste resultaten te behalen en dat zorgt voor goede motivatie.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen?

Ik zou het heel tof vinden om mijn eigen glutenvrije lunchroom te openen waar mensen met coeliakie zonder problemen kunnen komen eten (waaronder ikzelf).