Tessa 1.jpg

Tessa Zwaving-Smit
Senior Consultant 


Contactgegevens:

Telefoon: 070 - 416 83 83
E-mail: zwaving@impressivegreenapple.nl

ImpressiveGreenApple
Bazarstraat 41
2518 AH Den Haag

 

Wat is het doel van jouw werk?

Het vinden en selecteren van de beste kandidaat voor onze opdrachtgevers.

Wat is daarbij het belangrijkste?  

Goede kandidaten vind je vooral door een persoonlijke benadering,  snel schakelen, creativiteit en de juiste begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure.

Wat is jouw talent?

In een gesprek ben ik benieuwd naar je drijfveren, ambities, talent en ontwikkelcapaciteiten. Het gaat er niet altijd om wat je nu kan, maar ook wat je wilt bereiken in je volgende baan.

Ik vind het leuk om die kandidaat te bemiddelen, die niet per definitie de juiste ervaring op het CV heeft staan.  De andere type kandidaat, neemt bijvoorbeeld nieuwe kennis en ervaring mee. In dit wervingsproces neem ik de opdrachtgever mee.

Hoe ben je hier gekomen?

Bijna 12 jaar geleden alweer had ik mijn eerste gesprek bij IGA en dat contact is altijd gebleven

Waarom is het zo leuk om voor ImpressiveGreenApple te werken?

Bij IGA hangt een positieve energie, wordt hard gewerkt en er wordt gelachen. We luisteren met aandacht naar de interesses en kwaliteiten van elkaar, net als bij onze klanten en kandidaten. Het is mooi om op basis daarvan de juiste match te kunnen realiseren.

Als je dit werk niet deed, wat zou je dan willen doen? 

Ik ben graag met mensen in gesprek over de vraag  ‘wat geeft je plezier in je werk?’. Naast IGA ben ik sinds 2014 loopbaancoach en begeleid ik individuen en teams om deze vraag te beantwoorden. Om uiteindelijk jezelf beter te leren kennen en productiever te kunnen (samen)werken.